Tre Platser du Missat

Georgien

Sebastian Preußer-2013

Trots all historia och de mirakulösa bergslandskap. Så är Georgien relativt okänt. Men det allra bästa med att åka till Gerogien är det georgiska folket. Det är nästan som gästfrihet-besatta och galet sällskaplig. Du kommer få en känsla av georgiska folket och kulturen på nolltid. Lägg till denna vackra bergskedjorna, en kulturellt och arkitektoniskt eklektisk huvudstaden Tbilisi, samt den fantastiska maten. Då kommer du att förstå varför Georgien är en av våra favoritplatser i världen.

 

Etiopien

Raymond Zoller-2004

Forntida sten huggna kyrkor uthuggna under jorden, Annorlunda bergslandskap, slott samt löjligt stora tallrikar fyllda med läcker lokal mat. Etiopien förvånade oss på så många sätt, särskilt med dess djupa historia och kultur som sträcker sig över 2000 år till Aksumite civilisationen och antagandet av kristendomen runt 330 AD (2: a kristna nationen i världen). Vi kunde inte låta bli av bli imponerade av dess berg och trekking alternativ i Simien och Gheralta Mountains.

Haiti  

MichelleWalz-2006

Haiti är överraskande, komplicerat och fascinerande. Det var bara 5 år sedan landet blev träffad av den förödande jordbävningen , och även om återuppbyggnaden fortsätter så är landet redo för turism , särskilt när det gäller den lokala sorten. Visst har landet några vackra vita sandstränder som du förväntar dig av en karibisk ö , men det är konstnärer, musiker , vattenfall , kulle fästningar, grotta nätverk och Vodou mysterier som sannolikt kommer att lämna bestående intryck på dig. Även om Haiti bara ligger 1,5 timme bort från Miami med flyg och delar samma ö land likanande den populära destination Dominikanska republiken, så ser den bara en handfull resenärer varje år. Åtminstone för nu. Men vi rekommenderar starkt att man åker dit om man känner sig äventyrlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *