Utforska Europeiska livsmedels

Europeisk mat är en sådan bred kategori som det är svårt att veta precis var man ska börja. Inte bara är det skillnader per land, det finns regionala skillnader inom länder. Som ett exempel: Frankrike ensam gör över 300 sorter av ost. Läsa böcker, tidskrifter och webbplatser är ett sätt att lära sig allt om de senaste mattrenderna och mest autentiska rätter i denna region. En annan – och en mycket trevligare sätt att uppleva mångfalden av mat, kultur och människor – är att resa dit och uppleva det själv.


Marilena – 2009

Betyder det låter lite skrämmande? När allt kommer omkring, även om Europa är en liten kontinent, är det rikt på historia, kultur och mångfald. Var ska man börja? Kanske Paris måste vara platsen för alla matälskare att starta en gourmet semester, genomsyrad av en stor kärlek till mat parisarna är på toppen av sitt spel, med så många Michelin stirrade restauranger att välja mellan en är ogiltiga för val.

Inte många människor tänker på England som en plats för gourmetmat men under den senaste tiden britterna har börjat att utmärka sig på livsmedel spel med kända kockar såsom Jamie Oliver och Gordon Ramsey britterna nu sprider ut deras bild av fish and chips och har nu börjat sällar sig till fransmännen. Vi rekommenderar att besöka London ( Bravofly.se )Borough marknad där du hittar vackra färska och gourmet producerar som kommer att göra munnen vatten.


hildgrim – 2010

En institution i London måste vara The Ivy i Covent Garden, här hittar du matälskare, teaterbesökare och kändisar alla njuta av det bästa Storbritannien har att erbjuda från enkla rätter såsom korv och mäsk till internationella rätter såsom thailändska bakade havsabborre. Flytta på din Gourmet färdas nordeuropeiska har en uppsjö av saftiga traditionella rätter att temp en att resa dit, från inlagd sill till långsam grillat fläsk denna norra halvklotet delikatesser borde väl fresta dig.

Om att delta i en festival av europeisk mat i all sin glans verkar lite för ambitiöst för dig just nu, kan du också använda vår hemsida som en prövosten för andra idéer. Vi har inkluderat reseinformation som budget och traditionella flygbolag, hotell, flygplatser och restauranger. Stoppa av en lokal matmarknad kan också vara en visceral och levande sätt att ansluta med en ny mat och kultur.

Vi har inkluderat flera marknader, från Venedigs historiska Rialto marknaden till Paris intima Saxe-Breteuil Market, som exemplifierar den sort som Europa kan erbjuda. Så känn dig fri att klicka över till god mat Europa och börja planera en gourmet semester!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *