Varför Spanien är en Top Foodien destination

Spanien har många olika personligheter och smakprofiler från Andalusien Galicien till Katalonien och allt däremellan – varje del av Spanien har sina egna specialiteter och traditioner. Jag föredrar den mer traditionella spanska rätter och sätt att äta till exempel grillat baby gris och pintxos / tapas främst eftersom du kan smaka historia, kultur och själ i landet.

Tapas är ett mycket socialt sätt att äta med några “regler” att du först måste ha din sallad sedan entree sedan dessert i den ordningen – du kan njuta av vad du vill och så mycket som du vill, du är inte begränsad till bara en eller två saker som håller eater från att bli uttråkad och gör att man kan enkelt prova nya saker. Enligt min erfarenhet, spanska köket i allmänhet om traditionell eller modern är alltid beredd med passion och en känsla av stolthet och respekt för både landet och ingredienser – spanska kockar vill inte bara att mata din hunger, men de vill beröra din själ och förföra dig! I Spanien är äter inte bara något man gör ur ett behov av att överleva, är det en upplevelse och ett sätt att ansluta och relatera till dem som förbereda maten och dem du delar din måltid med.

Folk börjar att omfamna spansk mat beror på den amerikanska matkulturen har varit mycket tråkig. Människor ta snabbt en bit att äta mellan ärenden, klunk de ned re-heated take-out medan du tittar på TV och många människor vill lägga mer smak och spänning till sina måltider men inte har tillgång till unordinary ingredienser eller restauranger i sitt område – dessa människor är redo och villiga att uppleva något annorlunda och spännande. Eftersom Spanien är så inbjudande och har en hel del att erbjuda besökare förutom utmärkt mat, är det den perfekta foodie destination.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *